maanantai 30. tammikuuta 2023

Avaruutta ja raketteja

 

M-kirjain harjoituksia tehtiin tekemällä keho M kirjain. Tarvittiin 4 lasta M- kirjaimen tekemiseen.Jumppasalissa harjoiteltiin kiipeämistä puolapuilla. Kokeiltiin leikisti pystyykö avaruuteen asti kiipeämään.

Avaruusaiheisessa jumpassa päästiin kokeilemaan mahalautoja. Ne oli kivoja. Toinen oli raketti ja asettui mahalaudan päälle ja toinen ohjasi. Piti ohjata tarkasti ettei osunut meteoriitteihin eli häntäpalloihin. Jos olisi törmännyt olisi raketti katkennut.

Avaruuden tunnelmaa luotiin vapaissa leikeissä kokeilemalla Garage band sovellusta. Syntetisaattorilla saatiin mahtavia avaruuden ääniä tehtyä.
Esikoululaiset ovat jo pitkään halunneet kokeilla Eskon kitaraa. Vihdoin toiveeseen vastattiin. Esko vaihtoi sointuja ja lapset saivat vain rämpyttää kieliä. Tämä loi lapsille tunteen siitä että he osaavat soittaa kitaraa. Moni sanoikin että ei tiennytkään osaavansa soittaa kitaraa. Esko kuitenkin selitti asian lapsille jälkikäteen.
Me piirrettiin ja väritettiin raketit. Laulu antoi meille ohjeita miten ja millon piti piirtää. Se on laulupiirtämistä. Outi räppäs, se oli hyvää mut ei niiku riimiräppiä. Valmiit raketit me laitettiin lentelemään ryhmän seinille.