perjantai 16. syyskuuta 2022

Syyspuuhia

Tämän viikon toimittajat ovat ahkerasti taas halunneet kuvata ja nostaa esille arjestamme heitä kiinnostavia asioita.


Otin kuvan junaleikissä tästä ihan mummoautosta kun kaveri halusi. Ja sitten kuvasin kun kaveri teki dominoista niin hienon etten voi uskoa.


 
Metsäretkellä kun käytiin niin olihan siellä vielä aika paljon vihreää. 
Muurahaispesä tais olla kiven alla. Oli ihan kuhinaa.
Käveltiin semmoisen pienen sähkölaitoksen ohi. Mä opin että turvallisuustiedoissa sanottiin, että voi saada sähköiskun jos sinne menee. Työmiehet on asia erikseen. 
Mä otin kuvan kun pisteltiin. Ensin mietittiin minkä syksyisen asian haluaisi tehdä ja sitten piirrettiin ja pisteltiin.
Tykkään uima-altaasta . Siellä on kivaa ja ja saa leikkiä leluilla. Liukumäki on paras. Ja saunan kuvasin kun siellä on niin ihanan lämmintä.
Halusin kuvata tän palikkaleikin, koska se oli musta niin hieno.
Tässä on kuva kun kaveria kiusattiin ja vaikka aina pyydettiin anteeksi niin jälkiä jäi. Surkee homma.


Näitä asioita halusivat toimittajat teille lukijoille jakaa. Kävimme läpi tarinan pojasta, jota kiusattiin ja puhuttiin, että jäljethän se aina jättää vaikka anteeksi pyydetään. Tämä oli pohjana keskustelulle kun teemme yhdessä lasten kanssa kiusaamisen ehkäisy suunnitelman, jossa myös lapset määrittelevät, miten ovat asioita kokeneet aiheeseen liittyen ja onko kiusaamista ollut. Suunnitelma tulee valmistuttuaan vanhempien luettavaksi.


Ja kiitos vanhemmille hyvästä yhteistyöstä vanhempainillassa! Olemme iloisia, että saimme teiltä ideoita toimintamme toteuttamiseen. Tämä on tärkeä asia vanhempien osallisuudessa. 


Hyvää viikonloppua!