perjantai 26. elokuuta 2022

Lasten silmin

TOIMITTAJAT RAPORTOIVAT:
Viikko on vaihtunut ja uusi lasten toimittajakaksikko raportoi viikosta. 

Tässä on Huiskepuu. Huiskepuu on maailman kivoin puu. Siellä asuu Apuli, Nipotti ja muita en vielä muista. Ne auttavat toisiaan. Mekin voidaan auttaa.

Teimme tunnemittarin. Oli noita naamoja. Mitä ne olikaan. Ööö. Hymiöitä. Saksilla leikattiin paljon. Se on niinkuin kello. 
Ihanat hiukset tällä. Omia leluja saa tuoda eskariin.Meillä on ollut paljon nukkeja ja barbeja. Niille voi tehdä vaikka palikoista kodin. Siinä oppii tekemään huoneita ja seiniä.

Leikkimökki on pihalla. Siellä voi tehdä ruokaa ja leikkiä kotista. Ikkunan saa auki. Siellä on kiva leikkiä.
Otin kuvan leikkivarjosta. Se oli musiikissa kivointa. Lippikset vaan lenteli siinä päällä.
Tässä me opeteltiin aa:ta. Se oli kivaa ja helppoo. Seuraavaksi haluan jonkun muun kirjaimen.

Aika hienosti osasivat toimittajat viikkoamme kuvata. Musiikilla jatkoimme rytmittämistä ja lasten toivemusiikin mukaan ottamista. Leikkivarjon tahtiin musisoiminen on aina yhtä innostavaa ja oiva välinen yhteisen rytmin löytämiseen.

Huiskekirjassa olemme menneet eteenpäin ja askartelimme tunnemittarit. Viikon alussa kartoitimme liikuntataitoja liikuntaradan merkeissä.


Suomen luonnonpäivää vietetään tulevana lauantaiana. Röllin pihaan saavat kaikki lapset ja vanhemmat sen kunniaksi  tehdä yhteisen taideteoksen luonnonmateriaaleista.Kiitos kaikille tästä viikosta ja hyvää viikonloppua! Nauttikaahan Suomen luonnosta!