perjantai 5. marraskuuta 2021

Marraskuun puuhia

Syysloman jälkeen Usvametsään on ilmestynyt uusia  leikkejä. Maatila ja autoleikki ovat saaneet inspiraation Röllin työntekijöiden käymästä leikkikoulutuksesta.

 Jumppasalissa leikimme koko porukka leikkivarjon kanssa ja osa lapsista seilasi leikkivarjon alla mahalaudoilla. Varjosta myös heijastui hienosti sateenkaaren värit lattiaan.

Lopuksi menimme kaikki varjon alle telttaan.

Tutustuimme lasten kanssa QR koodeihin. Luimme tabletin QR-koodin lukijan avulla koodin ja sieltä paljastui salakirjoitustehtävä. 

Joulukin jo alkaa lähestyä ja pikkuhiljaa alamme valmistella jouluaskarteluja. Tällä viikolla aloitimme lyhdyn tekemisen omin pikku kätösin. Niistä tulikin nättejä ja koristelemme niillä yhdessä Usvametsän joulukuntoon.


Biljardi on tullut suosituksi peliksi Usvasmetsässä. Tärkeä taito elämässä
 eikö vaan.

Musiikilla teimme varjokuvia Pöllölaulun tahtiin ja soitimme nuottiputkien tahtiin ja temppuilimme vanteilla Hurrikaani kappaleen tahtiin. Tanssimme myös lapsen oikeuksiin liittyvän kappaleen Minulla on oikeus ollu juuri minä. Se löytyi qr koodin takaa. Puhuimme Pyhäinpäivästä ja jokainen sai laittaa sydämen kynttilän viereen musiikin soidessa. Samalla sai muistella itselle tärkeää henkilöä tai lemmikkiä. Joko edesmennytttä tai olemassaolevaa. Olipas herkkä ja tunteikas lopetus viikolle.

Hyvää Pyhäinpäivää.