perjantai 22. lokakuuta 2021

Kummaa touhua

 

Tämän viikon kohokohta taisi olla meidän Halloween juhlat. Keittiö oli leiponut meille mokkapalat palkkiosi siitä, että opimme maistelemaan kasviksia niin hienosti. Päivään  mahtui paljon aiheeseen liittyvää ohjelmaa.
Tunnustelimme kädellä, mitä jännää oli laitetta ämpäreihin ja mitä tuntemuksia ne saivat aikaan. Nopan avulla piirsimme hirviöitä. Noppa kertoi lukumäärän montako silmää, päätä jne hirviölle tehtiin. Työt ovat seinällä. 
Varjoteatteri jännän musiikin tahtiin olikin jännää ja tunnelma käsin kosketeltava. Lepakot,pääkallot ja halloween kurpitsat leijailivat Kivenkolon seinällä.

Kummitustalossa laulun tarinaa seurasimme kun  liidulla piirtyi laulu tarinaksi. Salissa tansimme lasten toivemusiikin tahtiin.Olipa jännä päivä ja tutussa porukassa on kiva käsitellä pelottavia tunteita turvallisesti.
Metsäretkellä käytiin tutussa paikassa. Bongailimme tuttuja kasveja ja totesimme, että kasvien tunnistaminen syksyllä vaikeutuu kun lehdet tippuvat.
 
Maanantain jumpassa toteutimme lasten kokouksessa ilmi tulleita lasten toiveita. Salissa on nähty sählyä ja temppurataa ja taitavia temppuilijoita.Lapset suunnittelivat temppuradan ja mieleinen tuli.


Mukavaa syyslomaa lomailijoille! Ensi viikosta pihalla on käytössä kaksi sektoria, joten katsokaahan mistä meidät löytää. Puramme sektoreita pikkuhiljaa, että Röllin pienimmätkin lapset kestävät muutoksessa mukana.

Hyvää viikonloppua!