perjantai 15. joulukuuta 2017

Viikko 50.

Jälleen ollaan viikko touhuttu ja siirrytty lähemmäs joulua. Kyllä se sieltä vielä tulee. Tällä viikolla vietimme ryhmämme joulujuhlaa, jota varten harjoiteltiin ja valmistauduttiin pitkin viikkoa. Ehdittiin me vähän muutakin tehdä.
Keittiö pyysi näppärä sormisia eskareita apuun laittamaan muffinssivuokia uunipelleille. Meiltähän pari sellaista löytyi.
Tiistaina olimme seurakunnan järjestämällä kynttilähetkellä kuuntelemassa joulukertomusta.
Vietimme tiistaina erään eskarin synttäreitä ja hänen toivetoimintansa oli temppuradan tekeminen kavereille. Siinä se iltapäivä suhahti liikuntasalissa temppuillen.
Keskiviikkona kävimme ryhmän omalla majalla tekemässä lumityöt ja koristelemassa kuusen. Lisäksi jätimme majalle joululahjatoivelistan. Toivottavasti tontut löytävät sen sieltä.
Tehtiin me viikon aikana vähän kynähommiaki. Tämä tehtävä olikin todella vaikea, mutta tiukan yrittämisen jälkeen me siitä suoriuduttiin.
Perjantaina päästettiin höyryjä joulujuhlan jäliltä. Teimme pillilennokit joita lennäteltiin ympäri musiikkisalia. Pidimme myös lennätyskilpailun, minkä avulla aloitimme järjestyslukujen harjoittelun.
Järjestyslukujen harjoittelua jatkettiin kirjatehtävän parissa iltapäivällä.

Mukavaa viikonloppua kaikille.